Käytetyt materiaalit

Korut on leikattu laserilla muotoonsa kotimaisesta, korkealaatuisesta koivuvanerista. Vaneri on maalattu akryylimaaleilla, jotka säilyttävät värinsä hyvin.

Ihoa koskettavat korunosat (kaula- ja korvakorut) ovat ruostumatonta koruterästä, joka on testattu nikkelin, kadmiumin ja lyijyn osalta, ja ne täyttävät EU:n lainsäädännön vaatimukset. Joissakin koruissa on kuparoidut metalliosat. Kupari saattaa värjätä ihoa vihreäksi, jos iho on kovin hapan. Tämä ei kuitenkaan ole vaarallista. Muut metalliosat (solmioneula ja solmukkeen metalliosat) ovat sekoitemetallia.

Solmukkeiden keskiosat ovat joko korkkikangasta tai kierrätysnahkaa (käytetyistä nahkatakeista). Solmukkeen nauha on satiininauhaa.

Liimasidokset on tehty kaksikomponenttiliimalla.

Korukotelot ovat paperilla päällystettyä pahvia ja pehmusteena on samettipintainen vaahtomuovi. Korukotelo toimii korujen säilytyskotelona. Postituspakkaukset ovat kierrätyspahvia ja pakkaustäytteenä käytetään usein kierrätettyjä papereita ja muita paperipohjaisia pehmusteita. On myös mahdollista, että saat korukotelosi postitettuna jo aiemmin käytetyssä postituspakkauksessa.

Copyright: 2020 RAA Finland